Απολαύστε τη διαμονή σας στο Atlantis Hotel, ιδανικό για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής!

ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχειο Atlantis στην Πολη της Κερκυρας - Δωμάτιο
Ξενοδοχειο Atlantis στην Πολη της Κερκυρας - Θέα στη Θάλασσα
Ξενοδοχειο Atlantis στην Πολη της Κερκυρας - Εξωτερική Άποψη

Καλωσήρθατε στο ξενοδοχείο Atlantis στην πόλη της Κέρκυρας

Ξενοδοχεια Κερκυρα Πολη Ξενοδοχείο Atlantis στο Κεντρο της Κερκυρας

Το ξενοδοχείο Atlantis βρίσκεται στην Κέρκυρα, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Ιονίου και από τα πιο φημισμένα θέρετρα στον κόσμο.

Αποτελείται από 61 ευρύχωρα δωμάτια που προσφέρουν διαμονή υψηλής ποιότητας κοντά στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο του νησιού.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο.

Η πόλη της Κέρκυρας

Η πόλη της Κέρκυρας είναι η πρωτεύουσα του νησιού, η οποία χαρακτηρίζεται απ' την ευρωπαϊκή της αύρα, λόγω των πολλών ευρωπαϊκών πολιτισμών που μέσα στους αιώνες επηρέασαν την αρχιτεκτονική της πόλης. Θεωρείται από τις πιο όμορφες πόλεις της Μεσογείου και είναι δημοφιλής προορισμός για επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξέχαστη εμπειρία είναι η βόλτα στα πλακόστρωτα καντούνια και τα Ενετικά κτίρια της περιοχής, όπως τα 2 φρούρια που δεσπόζουν πάνω από την πόλη. Η πρωτεύουσα διαθέτει πολλά κέντρα διασκέδασης και φημίζεται για τις συναυλίες των φιλαρμονικών που λαμβάνουν χώρα στη εντυπωσιακή κεντρική πλατεία της πόλης.

Το νησί της Κέρκυρας

Η Κέρκυρα θεωρείται ένα από τ’ αγαπημένα θέρετρα του κόσμου, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Το νησί διακρίνεται από τα παραδοσιακά ελληνικά, καθώς και τα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά του, ο συνδυασμός των οποίων έχει επηρεάσει τόσο τη φυσική παρουσία και κουλτούρα του, όσο και την ιδιοσυγκρασία των κατοίκων.

Η Κέρκυρα έχει πολλές φυσικές ομορφιές και υπέροχες παραλίες, καθώς επίσης περιοχές απ' τις οποίες οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

This website uses cookies to improve your experience. I Agree Cookies Policy